DIREKTIVA EU 516/2006

DIREKTIVA EU 516/2006 Qëllimi i kësaj pakete rregullash është shmangia e konkurrencës së pandershme, për të përmirësuar sigurinë  rrugore dhe për të siguruar kushte më të mira pune pë shoferët brenda Bashkimit Europian. Këto rregulla përcaktojnë : Koha e drejtimit të mjetit gjatë një dite nuk duhet t’i tejkalojë 9 orë, me një përjashtim, ku 2 herë … Continue reading DIREKTIVA EU 516/2006