Turqi, rregulla të reja për kalimin e kufijve.

Autoritetet turke kanë analizuar situatën e krijuar për shkak të përhapjes së virusit Corona dhe ndalimin e shoferëve nga një grup prej 66 vendeve për të hyrë në territorin e Turqisë dhe kanë nxjerrë rregulla të reja për kalimin e kufijve të vendit.Më poshtë gjeni dokumentin me rregullat e reja.

TURQISHT – Uluslararsı Yük Taşımacılığı.pdf.pdf

ANGLISHT –  Genelge TR tercüme