Përditësim nga IRU mbi Kufizimet e drejtimit – Ndikimi në transportin e mallrave dhe pasagjerëve nga shpërthimi global të Coronavirus (COVID-19)

Me poshte gjeni perditesimin e kufizimeve mbi transportin e mallrave ne Europe

1-Informacion i publikuar nga IRU (Unioni Nderkombetar i Transportit Rrugor)

KLIKO TE LINKU             Perditesuar  dt 01/05/2020

global-coronavirus-covid-19-outbreak (13)

Per informacione te rifreskuar ore pas ore i gjeni tek adresat e meposhtme :

 

https://www.iru.org/resources/tools-apps/flash-info

https://wiki.unece.org/display/CTRBSBC/Observatory+on+Border+Crossings+Status+due+to+COVID-19+Home

 2-Ndryshimet mbi Rregulloren 561/2006 mbi kohet e punes dhe te pushimit te shoferave

KLIKO TE LINKU             Perditesuar  dt 23/03/2020

temporary-relaxation-drivers-covid_23.03.2020_NEW

3- Rekomandime per mbrojtjen e shoferave nga COVID-19

ANALTIR ne bashkepunim me IRU kane publikuar nje liste me veprimet qe duhet te bejne shoferet ne menyre qe te mbrohen nga COVID-19.

IRU-ANALTIR COVID-19 Rekomandime per shoferet